Sassenheim, 22 augustus 2015

Vanavond omstreeks tien voor half acht werden politie en ambulance naar de Menneweg in Sassenheim gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er op het fietspad naast de A44 een scooterrijd(st)er ten val was gekomen. Vermoedelijk raakte men in de berm met het voorwiel en is de scooter toen op het asfalt gevallen zo lijken de sporen te vertellen. Een vrouw liep een lelijke hoofdwond op bij de val. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht en behandeld en uiteindelijk vervoerd naar een Leids ziekenhuis.

Het ongeval was omgeven door raadsels & vragen; de scooter zou pas later zijn gevallen toen men stilstond en ook was de bestuurd(st)er van de gevallen scooter onduidelijk. Zowel de scooter als het asfalt vertoonde verse schade van een val en een glijpartij. Iedereen moest blazen en hierbij had ook iemand gedronken maar deze ontkende de bestuurder te zijn. Uiteindelijk mocht de persoon welk gedronken had meerijden met de politie en is een agent meegereden op één van de scooters om deze elders te stallen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen