Lisse, 21 augustus 2015

Vanmiddag omstreeks tien voor half vier werden politie, twee ambulances en de traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval op de kruising Veldhuyzen van Zantenpark met de Heereweg in Lisse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat een scooterrijder door nog onbekende oorzaak lelijk te val was gekomen. Vermoedelijk was de scooterrijder in de bocht tegen de trottoirband gereden en raakte hij ook een paaltje waardoor hij ten val kwam. Het ambulancepersoneel heeft de man snel op locatie behandeld en vervolgens met spoed naar het LUMC in Leiden gebracht. De man liep onder andere hoofdletsel op bij de valpartij, de traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet te komen. De verkeers ongevallen analyse van de politie heeft het ongeval onderzocht. Ten tijde van de hulpverlening en het sporenonderzoek was het fietspad even gestremd. Omstreeks vijf uur was het onderzoek afgerond.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen