Leiden 20 augustus 2015

Vanmiddag omstreeks vijf over half drie kregen de hulpdiensten melding van een ongeval met beknelling op de 3e Binnenvestgracht in Leiden. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en diverse brandweer eenheden kwamen ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er aldaar op een bouwterrein een bedrijfsongeval was gebeurd. Een man raakte bekneld onder een pallet bouwmaterialen, vermoedelijk dakbedekking, welk van een hijskraan zouden zijn afgevallen. De man raakte hierdoor met zijn been bekneld maar was wel aanspreekbaar. De hulpdiensten hebben de man bevrijdt waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Het traumateam was geland in het Huigpark en heeft het ambulancepersoneel ondersteund, na de inzet kon men weer retour naar de basis in Rotterdam.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen