Noordwijkerhout, 20 augustus 2015

Vanavond omstreeks tien over negen worden de brandweerposten van Noordwijkerhout en Noordwijk gealarmeerd voor een gaslekkage bij een woning op de Parallelweg in Noordwijkerhout.

Eenmaal ter plaatse werd er aldaar een onderzoek ingesteld bij een appartementencomplex ‘Robijn Staete Noord’ gelegen aan de Parallelweg. Echter bleek al snel dat het lek zich aan het begin van de straat bevond naast een woning in de Havenstraat. Door een foutieve meldlocatie kwam de brandweer op de verkeerde plek terecht, maar men was al snel op de juiste plek een klein stukje verderop.

Aldaar werd er buiten bij een woning een gaslucht geroken. Na onderzoek van de brandweer en Liander was het lek gevonden en is het gas afgesloten van de woning. Hierna kon de brandweer terug naar de kazerne en nam Liander de reparatie van de leiding op zich.

Foto’s: Devin Waasdorp