Ongeval A12 (1)Waddinxveen, 18 augustus 2015

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de A12 bij Waddinxveen, knooppunt Gouwe. Al snel werd ook de brandweer gevraagd ter plaatse te komen in verband met een auto die in brand zou staan.

Ter plaatse bleek het een flinke chaos. Zeven auto’s, volgens Rijkswaterstaat in ieder geval, waren op elkaar gebotst en al snel werden alle rijstroken op één na afgesloten in de richting van Den Haag / Rotterdam.

Door het ongeval ontstond al snel een flinke file op de A12 maar ook de omliggende wegen liep het vast door omrijdend verkeer.

Er kwamen een aantal bergers aan te pas om voertuigen te bergen. Of er ook slachtoffers naar het ziekenhuis zijn vervoerd is onbekend.

UPDATE:

Er vond een lichte aanrijding plaats tussen de groene en de grijze auto op de toerit van de A12. Toen de bestuurder van de groene auto in de berm stond om de hulpdiensten te alarmeren botste de gele auto volop de groene. Een letterlijk geluk bij een ongeluk was dat de bestuurder van de groene auto op dat moment niet in zijn voertuig zat.

Er hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Foto’s: Lars van der Toorn & Politie Waddinxveen Ongeval A12 (2) Ongeval A12 (3)Ongeval A12 Waddinxveen (1) Ongeval A12 Waddinxveen (2) Ongeval A12 Waddinxveen (3) Ongeval A12 Waddinxveen (4) Ongeval A12 Waddinxveen (5) Ongeval A12 Waddinxveen (6) Ongeval A12 Waddinxveen (7)

Cookievoorkeuren wijzigen