Beijersewegje GDK (1)

Gouderak, 17 augustus 2015

De brandweerposten van Gouda, Gouderak en Alphen a/d Rijn werden op maandagmorgen gealarmeerd voor een keukenbrand in een woning aan het Beijersewegje in Gouderak. Niet veel later moest ook een ambulance deze kant op.

Een bewoner had zelf de brand al grotendeels weten te blussen met een poederblusser. Hij had wel rook geïnhaleerd en moest daarom worden nagekeken in de ambulance. Ook zijn vrouw werd gecontroleerd. De moeder, een 90-jarige vrouw, bleef ongedeerd.

Nadat de brand uit was, is het pand geventileerd. Hierna kon de brandweer weer terug naar de kazernes. De bewoners werden tijdig gealarmeerd door rookmelders waaruit blijkt dat deze apparaten erger kunnen voorkomen.

Foto’s: Rob de Jong

Beijersewegje GDK (2) Beijersewegje GDK (3) Beijersewegje GDK (4) Beijersewegje GDK (5) Beijersewegje GDK (6) Beijersewegje GDK (7)

Cookievoorkeuren wijzigen