Stoffelijk overschot Büchnerweg Gouda (8)Gouda, 16 augustus 2015

Deze middag werden meerdere politie-eenheden en een ambulance gealarmeerd voor een lijkvinding op de Büchnerweg in Gouda. Ter plaatse lag er een stoffelijk overschot naast de parkeergarage van het Groene Hart ziekenhuis.

De politie heeft het gebied om de parkeergarage ruim afgezet en maakt er een plaats delict van. De gealarmeerde ambulance kwam ter plaatse maar het ambulancepersoneel kon al gauw vaststellen dat de persoon niet meer te redden was waarna zij alweer snel retour kon. De tactische recherche kwam ter plaatse en heeft op het plaats delict onderzoek gedaan naar de dood van de persoon. Nadat het onderzoek afgerond was is het stoffelijk overschot afgevoerd.

De politie doet onderzoek naar de dood van de persoon.

Foto’s: Franklin Coenen

Stoffelijk overschot Büchnerweg Gouda (1) Stoffelijk overschot Büchnerweg Gouda (2) Stoffelijk overschot Büchnerweg Gouda (3)     Stoffelijk overschot Büchnerweg Gouda (9) Stoffelijk overschot Büchnerweg Gouda (10)

Cookievoorkeuren wijzigen