Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (4)

Gouda, 15 augustus 2015

Deze ochtend werd de brandweer van post Gouda gealarmeerd voor een woningbrand op de Van Swietenstraat in Gouda. Ter plaatse stonden een paar doeken in de woonkamer in brand en raakte een bewoner gewond.

De brandweer heeft direct een binnenaanval gedaan en heeft de doeken naar buiten gegooid om ze daarna af te blussen. Een bewoner had brandwonden aan zijn hand en voet opgelopen en hiervoor werd een ambulance gealarmeerd. De bewoner is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen, Salvage kwam ter plaatse om de schade op te nemen.

Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Foto’s: Franklin Coenen

Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (1) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (2) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (3) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (5) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (6) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (8) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (9) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (10) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (11) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (12) Woningbrand Van Swietenstraat Gouda (13)