Brand Gouda (15)Gouda, 13 augustus 2015

De hulpdiensten werden vannacht gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Groen van Prinsterersingel in Gouda. Ter plaatse bleek de daar geplaatste dönerkraam opnieuw in brand te staan.

Dit keer was de brandstichting wel gelukt en brandde het, voornamelijk binnen in de kraam, hevig. De brandweer heeft de kraam open moeten breken om zichzelf toegang te verschaffen. Toen de brand geblust was bleek er flinke schade te zijn ontstaan.

De politie heeft op dat moment een jerrycan met mogelijk een brandbare stof als inhoud en wat doeken / kleding veilig kunnen stellen.

Al eerder brand in kraam werd ook een poging gedaan de kraam in de brand te steken, toen bleef het bij wat schade aan de buitenkant.

De gealarmeerde eigenaar kon alleen maar toezien hoe zijn werk flink beschadigd was.

Bent u getuige, of weet u iets wat in het belang kan zijn voor het onderzoek (Zelfs als u denkt dat het niet belangrijk is) Bel met de politie van Gouda op 0900-8844. De politie heeft liever dat u 10 keer te veel belt als 1 keer te weinig.

Foto’s: Marco van Bemmel, Rens de Haan & Lars van der Toorn
Video: Rens de Haan

Brand Gouda (1) Brand Gouda (2) Brand Gouda (3) Brand Gouda (4) Brand Gouda (5) Brand Gouda (6) Brand Gouda (7) Brand Gouda (8) Brand Gouda (9) Brand Gouda (10) Brand Gouda (11) Brand Gouda (12) Brand Gouda (13) Brand Gouda (14)  Brand Gouda (16) Brand Gouda (17) Brand Gouda (18) Brand Gouda (19) Brand Gouda (20) Brand Gouda (21) Brand Gouda (22) Brand Gouda (23) Brand Gouda (24) Brand Gouda (25) Brand Gouda (26) Brand Gouda (27) Brand Gouda (28) Brand Gouda (29) Brand Gouda (30) Brand Gouda (31) Brand Gouda (32) Brand Gouda (33) Brand Gouda (34) Brand Gouda (35) Brand Gouda (36) Brand Gouda (37) Brand Gouda (38)

Cookievoorkeuren wijzigen