Bakfiets te water Leiden (5)Leiden, 12 augustus 2015

Vanavond is omstreeks 19:00 uur brandweer Leiden gealarmeerd voor een melding op de Roomburgerweg in Leiden. Ter plaatse bleek de brandweer door de politie ter plaatse te zijn gevraagd om een bakfiets te bergen welke in het kanaal aan de Roomburgerweg terecht was gekomen.

Eerder deze avond was een persoon met deze bakfiets het water in gereden. Of deze fietser is vervoerd naar het ziekenhuis is onbekend. Een duiker van de brandweer is het water ingegaan waarna deze de bakfiets heeft gelocaliseerd en uit het water heeft gehaald. De politie heeft de fiets teruggebracht naar de eigenaar welke uiteraard erg blij waren. Hoe de fietser met zijn bakfiets te water heeft kunnen raken is onbekend.

Foto’s: District16

Bakfiets te water Leiden (1) Bakfiets te water Leiden (2) Bakfiets te water Leiden (3) Bakfiets te water Leiden (4) Bakfiets te water Leiden (6) Bakfiets te water Leiden (7) Bakfiets te water Leiden (8) Bakfiets te water Leiden (9) Bakfiets te water Leiden (10) Bakfiets te water Leiden (11) Bakfiets te water Leiden (12) Bakfiets te water Leiden (13) Bakfiets te water Leiden (14)

Cookievoorkeuren wijzigen