Verzetsstraat NAY (1)

Nieuwerkerk aan den IJssel, 11 augustus 2015

Aan het einde van de dinsdagochtend werden politie en ambulance opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Verzetsstraat in Nieuwerkerk. Niet veel later werden een tweede ambulance en ook de traumahelikopter gealarmeerd.

De heli is geland bij de Kamerlingh Onnesstraat waarna de arts en de verpleegkundige zich naar de patiënt hebben gehaast. Na enige tijd ging deze persoon de ambulance in en werd met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam overgebracht. Hierop konden alle overige hulpdiensten retour.

Foto’s: Rob de Jong

Verzetsstraat NAY (2) Verzetsstraat NAY (3) Verzetsstraat NAY (4) Verzetsstraat NAY (5) Verzetsstraat NAY (6) Verzetsstraat NAY (7) Verzetsstraat NAY (8) Verzetsstraat NAY (9) Verzetsstraat NAY (10) Verzetsstraat NAY (11)

Cookievoorkeuren wijzigen