Middelbrand Zevenhuizen (11)Zevenhuizen, 11 augustus 2015

Rond middernacht is de brandweer van Hollands-Midden en van de Veiligheidsregio Rotterdam gealarmeerd voor een brand in een gebouw aan de strandweg in Zevenhuizen.

Vrijwel direct na de eerste melding werd er opgeschaald naar middelbrand. Door de uitslaande brand werd er vanaf meerdere adressen gebeld en zo kwam het dat de brandweer van Hollands Midden naar de Strandweg werd gestuurd en de brandweer van Rotterdam Rijnmond naar de Wollenfoppenweg.

Uiteindelijk bleek het toch op de Strandweg te zijn en hier verzamelden zich dan ook alle hulpdiensten. Al snel stonden zo’n acht brandweervoertuigen die zich konden richten op de brand. Deze was volledig uitslaand en enige redding van het pand was dan ook niet meer mogelijk.

De brandweer heeft zich gericht op het gecontroleerd uit laten branden van het pand en het koelen van een tank met vermoedelijk gas. Omstreeks half twee was de brand onder controle en nam Hollands Midden het incident volledig over. Rotterdam Rijnmond kon hierop inpakken en retour kazerne.

Het nablussen neem nog enige tijd in beslag en over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Update:

De brasserie bleek het trotse eigendom van de schoonvader van André Hazes jr. te zijn.

 

Foto’s: Marco van Bemmel, Franklin Coenen, Rens de Haan, Karlijn van Luttervelt en Lars van der Toorn
Video: Rens de Haan

Middelbrand Zevenhuizen (1) Middelbrand Zevenhuizen (2) Middelbrand Zevenhuizen (3) Middelbrand Zevenhuizen (4) Middelbrand Zevenhuizen (5) Middelbrand Zevenhuizen (6) Middelbrand Zevenhuizen (7) Middelbrand Zevenhuizen (8) Middelbrand Zevenhuizen (9) Middelbrand Zevenhuizen (10)  Middelbrand Zevenhuizen (12) Middelbrand Zevenhuizen (13) Middelbrand Zevenhuizen (14) Middelbrand Zevenhuizen (15) Middelbrand Zevenhuizen (16) Middelbrand Zevenhuizen (17) Middelbrand Zevenhuizen (18) Middelbrand Zevenhuizen (19) Middelbrand Zevenhuizen (20) Middelbrand Zevenhuizen (21) Middelbrand Zevenhuizen (22) Middelbrand Zevenhuizen (23) Middelbrand Zevenhuizen (24) Middelbrand Zevenhuizen (25) Middelbrand Zevenhuizen (26) Middelbrand Zevenhuizen (27) Middelbrand Zevenhuizen (28) Middelbrand Zevenhuizen (29) Middelbrand Zevenhuizen (30) Middelbrand Zevenhuizen (31) Middelbrand Zevenhuizen (32) Middelbrand Zevenhuizen (33) Middelbrand Zevenhuizen (34) Middelbrand Zevenhuizen (35) Middelbrand Zevenhuizen (36) Middelbrand Zevenhuizen (37) Middelbrand Zevenhuizen (38) Middelbrand Zevenhuizen (39) Middelbrand Zevenhuizen (40) Middelbrand Zevenhuizen (41) Middelbrand Zevenhuizen (42) Middelbrand Zevenhuizen (43) Middelbrand Zevenhuizen (44) Middelbrand Zevenhuizen (45)

Cookievoorkeuren wijzigen