Inval Arrestatie Team (6)Leiden, 11 augustus 2015

De politie is dinsdagmiddag in Leiden enige tijd bezig geweest met een verward persoon. De persoon was in een woning aan de Billitonstraat aanwezig en dreigde met brandstichting.

De brandweer en de ambulancedienst hebben daarom stand-by gestaan. Een arrestatieteam is ter plaatse gekomen en heeft de persoon aangehouden. Volgens de politie was de persoon een bekende van hun.

Foto & Video: District 16

Inval Arrestatie Team (1) Inval Arrestatie Team (2) Inval Arrestatie Team (3) Inval Arrestatie Team (4) Inval Arrestatie Team (5)  Inval Arrestatie Team (7) Inval Arrestatie Team (8)  Inval Arrestatie Team (10) Inval Arrestatie Team (11) Inval Arrestatie Team (12) Inval Arrestatie Team (13) Inval Arrestatie Team (14) Inval Arrestatie Team (15) Inval Arrestatie Team (16) Inval Arrestatie Team (17) Inval Arrestatie Team (18) Inval Arrestatie Team (19) Inval Arrestatie Team (20) Inval Arrestatie Team (21) Inval Arrestatie Team (22) Inval Arrestatie Team (23) Inval Arrestatie Team (24) Inval Arrestatie Team (25) Inval Arrestatie Team (26) Inval Arrestatie Team (27) Inval Arrestatie Team (28)

 

Cookievoorkeuren wijzigen