Hillegom, 10 augustus 2015

Vanavond omstreeks vijf voor negen worden de brandweer kazernes van Hillegom en Sassenheim gealarmeerd voor een melding gasontsnapping op de Michiel de Ruyterstraat in Hillegom.

Eenmaal ter plaatse bleek dat voorbijgangers bij een leegstaand appartementencomplex een sissend geluid dachten te horen in combinatie met een gasachtige lucht. de brandweer kwam met spoed ter plaatse en men heeft meerdere metingen in de omgeving verricht, echter werd er buiten niks gemeten. Hierop heeft de brandweer met behulp van de ‘gemeentesleutel’ zich toegang verschaft tot twee van de appartementen, hier werd echter na uitgebreid onderzoek ook niks gemeten. Hierop kon de brandweer weer inpakken en retour naar de kazernes. De brandweer van Hillegom had bij aankomst bij het incident last van fout geparkeerde auto’s. Hierbij is een auto, welk nabij een bocht stond geparkeerd, geraakt. De personenauto & brandweerwagen raakte hierdoor beschadigd. De brandweer heeft met de eigenaar van de auto netjes de schadeformulieren ingevuld.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen