IMG_2768 (Kopie)

Boskoop, 8 augustus 2015

Rond half 12 vanavond werd de brandweer en politie gealarmeerd voor wateroverlast op de A.P. van Neslaan het voormalige gemeentewerf in Boskoop.

Ter plaatse had de melder eerst de politie gebeld voor een verdachte situatie aangezien er licht brandde in het chemicaliën hok van de voormalige gemeenteopslag. Nadat de melder ook water hoorde stromen heeft hij opnieuw gebeld maar nu met 112.De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de nooddouche uit gezet. Na een verdere controle op het terrein kon iedereen weer retour. Hoe de douche aan heeft kunnen gaan is onbekend maar men gaat er van uit dat het jeugd is geweest.

Foto’s: Jasper van Reenen

IMG_2761 (Kopie) IMG_2762 (Kopie) IMG_2763 (Kopie) IMG_2764 (Kopie) IMG_2765 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen