DSC_0003 (Kopie)

Bodegraven, 9 augustus 2015

Meerdere automobilisten die vannacht over de A12 bij Bodegraven reden keken raar op toen zij een persoon over de vluchtstrook zagen fietsen. Al snel stroomden de eerste telefoontjes binnen bij de alarmcentrale waarop de politie gealarmeerd werd.

Een man stopte met zijn auto op de vluchtstrook en liet de fietser stoppen. De politie kwam ter plaatse en nam het van de man over. De fietser heeft naar eigen zeggen zijn navigatie gevolgd waarna hij op de A12 terecht kwam. De politie heeft de persoon en zijn fiets van de A12 gehaald en meegenomen. Er is tijdelijk één rijstrook afgesloten geweest, dit leverde weinig hinder op voor het overige verkeer.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0001 (Kopie)DSC_0004 (Kopie) DSC_0008 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen