Noordwijk, 7 augustus 2015

Vanavond omstreeks tien uur werden politie en ambulance naar de Hyacinthstraat in Noordwijk gestuurd voor een incident.

Eenmaal ter plaatse was een vrouw mishandeld door een man, of dit op straat of in de woning was gebeurd is bij ons onbekend. De ambulancedienst heeft de vrouw, welk flink toegetakeld is, gedurende lange tijd behandeld in de ambulance en hierna is zij naar een Leids ziekenhuis vervoerd. De man was na het incident weer terug naar binnen in zijn woning gegaan. Omdat de man als agressief te boek stond heeft de politie met behulp van onder andere schilden en een politiehond omstreeks kwart voor elf een inval in de woning gedaan, hierbij is de man van zijn bed gelicht. Hierna is de man aangehouden en vervoerd naar het bureau. Hierop keerde de rust weer terug in de straat, de politie was met ruim 9 eenheden ter plaatse.

Foto’s: Devin Waasdorp &  Menno Plug

Video: Devin Waasdorp

Foto’s Menno Plug:

Cookievoorkeuren wijzigen