Leiderdorp, 8 augustus 2015

Vanavond omstreeks kwart over één werd de brandweer van Leiderdorp opgeroepen voor een bouwkeet welk in brand stond op de Engelendaal in Leiderdorp. De brandweer was snel ter plaatse omdat de brandweer net bezig was om een brandende papiercontainer te blussen op de Heinsiuslaan, deze melding kreeg men na de woningbrand op de Nassaulaan in Zoeterwoude.

Eenmaal ter plaatse stond de bouwkeet in de ‘volle glorie’ de brandweer had het vuur wel snel onder controle. Men had nog opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’ vanwege de waterwinning maar dit bleek snel al niet meer nodig. De brandweer heeft de keet goed nageblust en hierna ging men terug naar de Heinsiuslaan om de papiercontainer definitief te blussen, ook een naastgelegen container is voor de zekerheid goed natgemaakt.

Foto’s: Devin Waasdorp

 De papiercontainer op de Heinsiuslaan:

 

Cookievoorkeuren wijzigen