Aanrijding GDA (32) [112HM]

Gouda, 7/8 augustus 2015

Rond middernacht kwam er een melding binnen van een flink ongeval tussen twee auto’s op de kruising Goverwellesingel met de Middenmolenlaan / Wilhelmina van Pruisenlaan. Brandweer, ambulance en politie spoedde zich ter plaatse.

Gelukkig bleek er bij aankomst niemand bekneld te zitten. De bestuurder van de zwarte auto, welke alleen in de auto zat, is door het ambulancepersoneel nagekeken maar bleek niets te mankeren. Ook van de andere auto is in ieder geval één persoon nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De zwarte auto kwam vanaf de Middenmolenlaan en wilde rechtdoor de Goverwellesingel oversteken om zo de Wilhelmina van Pruisenlaan op te rijden. Een witte Volvo welke vanaf de N228 kwam werd hierbij over het hoofd gezien waarna een aanrijding onvermijdelijk bleek en een flinke klap volgde. Door de enorme klap werd ook een lantaarnpaal met bewegwijzering en een klein geel richtingspaaltje volledig uit de grond gereden.

Een berger kwam ter plaatse en heeft de zwaar gehavende voertuigen afgevoerd. De rest van de nacht zal Ecoloss in samen werking met de gemeente nog bezig zijn met het veilig stellen van de lantaarnpaal en de borden. Ook was er kortsluiting in de lantaarnpalen onstaan waardoor er een aantal uit waren, ook dit zal weer worden verholpen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Aanrijding GDA (1) [112HM] Aanrijding GDA (3) [112HM] Aanrijding GDA (5) [112HM] Aanrijding GDA (6) [112HM] Aanrijding GDA (12) [112HM] Aanrijding GDA (13) [112HM] Aanrijding GDA (14) [112HM] Aanrijding GDA (15) [112HM] Aanrijding GDA (17) [112HM] Aanrijding GDA (18) [112HM] Aanrijding GDA (21) [112HM] Aanrijding GDA (24) [112HM] Aanrijding GDA (27) [112HM] Aanrijding GDA (35) [112HM] Aanrijding GDA (38) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen