SchielandsHZdijk_Gda_002Gouda, 6 augustus 2015

Even voor half vijf vanmiddag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Schielands Hoge Zeedijk te Gouda. Ter hoogte van de wijk ‘Weidebloemkwartier’ was een motorrijder van de dijk gereden.

De motorrijder was na zijn werkdag bij een bedrijf aan deze dijk op zijn motor gestapt en weggereden. Bij het wegrijden ging het echter meteen flink mis. Hij verloor de macht over zijn machine en kwam naast de weg in het gras terecht. Hij knalde daarna tegen een hek dat naast een trap tegen de dijk loopt. De motorrijder werd hierbij over zijn motor geslingerd en kwam met een flinke smak via een houten hekwerk onderaan de dijk terecht. Hij raakte hierbij zwaar gewond. Medewerkers van het naastgelegen bedrijf hebben eerste hulp verleent waarna het slachtoffer door de ambulancebroeders werd gestabiliseerd en met spoed naar het Erasmus MC Ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Een berger heeft zijn motorfiets opgehaald.

Foto’s: Wim Slagers

SchielandsHZdijk_Gda_001 SchielandsHZdijk_Gda_003 SchielandsHZdijk_Gda_004 SchielandsHZdijk_Gda_005 SchielandsHZdijk_Gda_006 SchielandsHZdijk_Gda_007 SchielandsHZdijk_Gda_008 SchielandsHZdijk_Gda_009 SchielandsHZdijk_Gda_010

Cookievoorkeuren wijzigen