Middelbrand Zandbergen LDN (1)

Leiden, 3 augustus 2015

De brandweer werd op vroege maandagochtend opgeroepen voor een brand bij Zandbergen Vlees aan de Harteveltweg in Leiden. Er werd opgeschaald naar middelbrand.

De brand woedde in een koelcel. Alle werknemers werden naar buiten geleid, maar sommigen moesten nog wel worden nagekeken door de ambulancedienst. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Nadat de brand uit was ging de brandweer terug naar de kazerne.

Echter laaide het vuur weer op in een andere koelcel. Ook nu werd er weer opgeschaald naar middelbrand. Het vuur bleek ook in het isolatiemateriaal te zitten en was lastig te bereiken voor de brandweerlieden. Het isolatiemateriaal werd dan ook gesloopt.

Door de brand kwam er een geur vrij, waarop een meetploeg ter plaatse is gekomen. Er bleek geen gevaar voor de volksgezondheid. De oorzaak van de brand(en) is onbekend.

Foto’s: 112HM

Middelbrand Zandbergen LDN (2) Middelbrand Zandbergen LDN (3) Middelbrand Zandbergen LDN (4) Middelbrand Zandbergen LDN (5) Middelbrand Zandbergen LDN (6) Middelbrand Zandbergen LDN (7) Middelbrand Zandbergen LDN (8) Middelbrand Zandbergen LDN (9) Middelbrand Zandbergen LDN (10)

Cookievoorkeuren wijzigen