Sassenheim, 3 augustus 2015

Vanmorgen omstreeks half elf kregen politie en ambulance melding van een ongeval op de A44 bij 12,2 (afrit Noordwijk) in Sassenheim.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een botsing was gebeurd tussen een personenauto en een klein busje. Dit gebeurde omdat er file stond op de afrit naar Noordwijk, één van de bestuurders keek naar een vrachtwagen welk wilde afslaan en had toen niet door dat het verkeer voor hem plots stilstond, een lichte botsing was het gevolg. Ondanks dat het geen harde klap was kwamen wel de airbags tevoorschijn, een gebarsten voorruit is het gevolg. Het ambulancepersoneel heeft een vrouw onderzocht in de ambulance, uiteindelijk bleek dat zij niet gewond was geraakt. De overige inzittende en een baby kwamen met de schrik vrij, zij zouden een dagje naar het strand gaan maar dat ging er nu niet meer van komen.

Door het ongeval ontstond er veel vertraging op de A44 richting Den Haag, een kilometerslange file & langzaamrijdend verkeer waren het gevolg. Nadat één van de voertuigen was opgeladen en versleept werd de rechter rijbaan weer vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen