Ongeval Leiden (1)Leiden, 2 augustus 2015

Vanmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een kop staart aanrijding op de Churchilllaan in Leiden. Dit zou gebeurt zijn bij de kruising met de Vijf Meilaan.

Ter plaatse wat er op de Churchilllaan bij de fietsersoversteek plaats 180 meter voor de kruis met de Vijf Meilaan een kop staart aanrijding gebeurd waarbij tenminste één persoon gewond is geraakt. De ter plaatse gekomen ambulance heeft zich ontfermt over het slachtoffer en is met onbekend letsel meegenomen naar een ziekenhuis. Eén auto kon op eigen kracht zijn weg vervolgen voor de andere auto is een berger gekomen. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren zal door de politie onderzocht worden.

Foto’s: Jasper van Reenen Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5) Ongeval Leiden (6) Ongeval Leiden (7)

Cookievoorkeuren wijzigen