Valkenburg, 1 augustus 2015

Vanmiddag omstreeks kwart voor vijf werden meerdere ambulances en politie eenheden naar de Ir. G. Tjalmaweg N206 in Valkenburg voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er drie personenauto’s door nog onbekende reden op elkaar zijn gebotst in de richting van Leiden. Hierbij raakte drie mensen gewond en hiervoor werden drie ambulances en de officier van dienst geneeskunde opgeroepen. De ambulancedienst heeft meerdere personen behandeld en uiteindelijk zijn er twee personen vervoerd naar een Leids ziekenhuis, de OVDG hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. Door dit ongeval was de Ir. G. Tjalmaweg N206 richting Leiden afgesloten voor al het verkeer, de andere richting naar Katwijk liep veel vertraging op. Mede door de afsluiting van de A44 in Leiden ontstond er een grote verkeerschaos omdat de N206 de omleidingsroute was. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen versleept en geborgen, hierna kon de N206 weer vrijgegeven worden voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen