Jongen vast in doel Goud (13)Gouda, 30 juli 2015

Donderdagavond werd de assistentie van de hulpdiensten ingeroepen bij een vervelend ongevalletje op het Pretoriaplein in Gouda.


Een jongen was met zijn vriendjes aan het voetballen toen hij ineens, en hij weet zelf niet mee hoe, met zijn hoofd aan de bovenkant van het doel terecht was gekomen terwijl de rest van zijn lichaam nog aan de onderkant van de spijlen stond. Wat men ook probeerde, de jongen leek niet meer uit zijn benarde positie te kunnen komen waarna de hulpverleners werden gealarmeerd.

De ter plaatse gekomen brandweer heeft met speciaal gereedschap de spijlen wat uit elkaar gedrukt waarna de jongen, onder scherp toeziend oog van zijn vriendjes, bevrijdt kon worden. Niet veel later kon hij weer lekker aan het voetballen.

Foto’s: Lars van der Toorn

Jongen vast in doel Goud (1) Jongen vast in doel Goud (2) Jongen vast in doel Goud (3) Jongen vast in doel Goud (4) Jongen vast in doel Goud (5) Jongen vast in doel Goud (6) Jongen vast in doel Goud (7) Jongen vast in doel Goud (8) Jongen vast in doel Goud (9) Jongen vast in doel Goud (10) Jongen vast in doel Goud (11) Jongen vast in doel Goud (12) Jongen vast in doel Goud (14) Jongen vast in doel Goud (15) Jongen vast in doel Goud (16) Jongen vast in doel Goud (17) Jongen vast in doel Goud (18) Jongen vast in doel Goud (19) Jongen vast in doel Goud (20)

Cookievoorkeuren wijzigen