Plezierjacht in problemen Ouderkerk (5)Ouderkerk aan den IJssel, 28 juli 2015

De brandweerposten Ouderkerk en Gouderak werden vanmiddag evenals de politie gealarmeerd voor een plezierjacht in problemen langs de IJsseldijk-Noord in Ouderkerk aan den IJssel.

Er werd nog gesproken over een woonboot maar bij aankomst van de hulpdiensten bleek het een plezierjacht. Het jacht was richting Gouda aan het varen toen de schipper er per toeval achter kwam dat er water in zijn schip stond. De man heeft het schip snel afgemeerd en de hulpdiensten gealarmeerd. De brandweer heeft het water uit het schip gepompt en gezocht naar het lek.

Een half uur na melding kwam er een boot aan van 112Pleziervaart. Deze heren hebben ervaring met dergelijke incidenten en hebben het uiteindelijk van de brandweer overgenomen. Waar het lek precies zat, is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Plezierjacht in problemen Ouderkerk (1) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (2) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (3) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (4)  Plezierjacht in problemen Ouderkerk (6) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (7) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (8) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (9) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (10) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (11) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (12) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (13) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (14) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (15) Plezierjacht in problemen Ouderkerk (16)

Cookievoorkeuren wijzigen