Stormschade LDP (6)

Leiderdorp, 27 juli 2015

Vanmorgen is omstreeks 11:00 uur brandweerpost Leiderdorp opgeroepen voor een stormschade bij het hoofdbureau van Politie aan de Elisabethhof in Leiderdorp.

Ter plaatse dreigden twee balken en een buis dat de balken vast moet houden boven op de rand van een gebouw wat in aanbouw is naar beneden te vallen. Brandweer Leiderdorp is ter plaatse gegaan waarna ze de hulp hebben ingeroepen van de autoladder van brandweerpost Leiden-Noord. Zij zijn ter plaatse gekomen waarna zij de balken hebben verwijderd en de situatie hebben veiliggesteld. Toen de klus geklaard was kon de brandweer weer retour kazerne.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

 

 

Stormschade LDP (4)  Stormschade LDP (7) Stormschade LDP (8) Stormschade LDP (12) Stormschade LDP (16)

Cookievoorkeuren wijzigen