Burgemeester van Reenensingel Gouda - Voertuigbrand (1)Gouda, 27 juli 2015

De hulpdiensten werden vroeg in de morgen gealarmeerd voor een voertuigbrand op de kruising Ridder van Catsweg met de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Ter plaatse bleek een werkauto van Promen kortsluiting te hebben gehad.

Door de kortsluiting werden vlammetjes en lichte rook zichtbaar. De bestuurder bedacht zich geen moment en greep naar de aanwezige brandblusser en wist het vuurtje zo snel te doven.

De brandweer kon na het loskoppelen van de accu weer retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan Burgemeester van Reenensingel Gouda - Voertuigbrand (2) Burgemeester van Reenensingel Gouda - Voertuigbrand (3) Burgemeester van Reenensingel Gouda - Voertuigbrand (4) Burgemeester van Reenensingel Gouda - Voertuigbrand (5) Burgemeester van Reenensingel Gouda - Voertuigbrand (6) Burgemeester van Reenensingel Gouda - Voertuigbrand (7) Burgemeester van Reenensingel Gouda - Voertuigbrand (8)

Cookievoorkeuren wijzigen