Dragontuin LDP (17)

Leiderdorp, 26 juli 2015

Vanmiddag is brandweerpost Leiderdorp gealarmeerd voor een melding stormschade aan de Dragontuin in Leiderdorp.

 

Ter plaatse bleken er twee bomen in dezelfde straat te zijn omgewaaid tegen een woning aan. De brandweer is ter plaatse gekomen maar heeft uiteindelijk weinig kunnen betekenen. Gemeente Leiderdorp heeft het incident uiteindelijk afgehandeld. Door de omgewaaide boom zijn een tweetal voertuigen beschadigd. Een voertuig is in ieder geval opgehaald door een berger. Een ander voertuig moest eerst worden vrijgemaakt in verband met een boom die op de auto lag. Of er ook schade aan de tweetal woningen zijn is onbekend.

Foto’s : District 16 / K.Jongen- KJfotografie.com

Dragontuin LDP (13) Dragontuin LDP (15) Dragontuin LDP (16) Dragontuin LDP (21) Dragontuin LDP (20) Dragontuin LDP (19) Dragontuin LDP (18)

 

Cookievoorkeuren wijzigen