Stormschade WMD (16)Warmond, 25 juli 2015

Vanavond hebben vele bomen het zwaar te verduren gehad door de zware zomerstorm. In Warmond was misschien wel het toppunt. Meerdere bomen op de Oranje Nassaulaan in Warmond zijn op een zo’n 150 meter afstand van elkaar door de zware zomerstorm omgewaaid of uit de grond getrokken.

De meeste grote bomen kwamen in tuinen van bewoners terecht, waarvan er een grote boom over het wegdek op het wegdek van de Oranje Nassaulaan terecht is gekomen. Deze boom is in stukken gezaagd waarna het wegdek weer vrijgegeven kon worden.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Stormschade WMD (1) Stormschade WMD (2) Stormschade WMD (3) Stormschade WMD (4) Stormschade WMD (5)  Stormschade WMD (7) Stormschade WMD (8) Stormschade WMD (9) Stormschade WMD (10) Stormschade WMD (11) Stormschade WMD (12) Stormschade WMD (13) Stormschade WMD (14) Stormschade WMD (15)

Cookievoorkeuren wijzigen