Stormschade LDP (10)Leiderdorp, 26 juli 2015

Vanmiddag is omstreeks 14:00 uur brandweerpost Leiderdorp gealarmeerd voor een melding stormschade aan de Laan van Berendrecht in Leiderdorp. Ter plaatse bleek een afwerkplaat van een balkon op de vierde verdieping los te zitten, wat vermoedelijk is veroorzaakt door de storm.

Brandweer Leiderdorp is naar de desbetreffende woning gegaan om te kijken hoe ze het probleem kunnen oplossen. Omdat de brandweer na controle lastig bij de afwerkplaat kon komen hebben zij de hulp ingeschakeld van de autoladder van brandweerpost Leiden-Noord. Zij zijn ter plaatse gekomen waarna zij de afwerkplaat los hebben gemaakt en aan de bewoners hebben gegeven. Hierop was het gevaar voor het onderliggende fiets/voetpad geweken en is de brandweer retour gegaan.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Stormschade LDP (1) Stormschade LDP (2) Stormschade LDP (3) Stormschade LDP (4) Stormschade LDP (5) Stormschade LDP (6) Stormschade LDP (7) Stormschade LDP (8) Stormschade LDP (9)  Stormschade LDP (11) Stormschade LDP (12) Stormschade LDP (13) Stormschade LDP (14) Stormschade LDP (15) Stormschade LDP (16)

Cookievoorkeuren wijzigen