Vreemde lucht LDN (1)Leiden, 26 juli 2015

Vanavond zijn even voor 02:00 uur de politie, brandweerpost Leiden-Zuid en de Officier van Dienst van de brandweer gealarmeerd voor een gaslucht op de Herengracht in Leiden. Ter plaatse bleek de bewoonster van een woonboot al enige tijd een vreemde lucht, naar haar zeggen een schroeilucht te ruiken in de omgeving van de woonboot.

Omdat de bewoonster het uiteindelijk toch niet vertrouwde heeft zij de hulpdiensten ingeschakeld. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen waarna direct een onderzoek is ingesteld naar de vreemde lucht. De brandweer heeft in en rondom de woonboot diverse metingen verricht, uiteindelijk zonder resultaat. Er is geen oorzaak gevonden van de vreemde lucht. De brandweer heeft nog een controle gedaan in de woonboot waarna de bewoonster weer terug kon in haar woning. De brandweer is hierop weer retour gegaan.

Foto’s: Koen Jongen – District 16 Vreemde lucht LDN (2) Vreemde lucht LDN (3) Vreemde lucht LDN (4) Vreemde lucht LDN (5) Vreemde lucht LDN (6) Vreemde lucht LDN (7) Vreemde lucht LDN (8)

Cookievoorkeuren wijzigen