Stormschade (8)Warmond, 25 juli 2015

Vanavond is om 19:48 uur brandweerpost Warmond gealarmeerd voor een stormschade melding op de Vlietwei in Warmond. Ter plaatse bleek een boom op het punt te staan om om te vallen in de richting van een naastgelegen woning.

Brandweerpost Warmond is ter plaatse gekomen waarna zij hebben bekeken hoe zij het beste de boom kunnen neerhalen. Uiteindelijk heeft de brandweer via het dak van de naastgelegen woning een touw bevestigd aan de boom waarna deze via de tankautospuit op spanning is gezet en veilig is neergehaald door achteruit te rijden met de tankautospuit. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd waarna zij weer retour zijn gegaan.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Stormschade (2) Stormschade (3)  Stormschade (5) Stormschade (6) Stormschade (7)  Stormschade (9) Stormschade (10) Stormschade (11) Stormschade (12) Stormschade (13) Stormschade (14)  Stormschade (16) Stormschade (17) Stormschade (18) Stormschade (19)

Cookievoorkeuren wijzigen