Stormschade OGT (11)

Oegstgeest, 25 juli 2015

Vanavond is omstreeks 21:15 uur brandweerpost Oegstgeest gealarmeerd voor een melding stormschade aan de Laan van oud Poelgeest in Oegstgeest.

Ter plaatse bleek een boom al gedeeltelijk uit de grond te zijn getrokken waarop de brandweer heeft besloten om de boom uit voorzorg neer te halen om gevaarlijke situaties op het fietspad en de grote weg te voorkomen. De brandweer heeft de boom neergehaald waarna deze in stukken is gezaagd. De Laan van oud Poelgeest was ten tijden van deze werkzaamheden afgesloten vanaf de Laan van Alkemade in de richting naar Leiden.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Stormschade OGT (1) Stormschade OGT (2) Stormschade OGT (3) Stormschade OGT (4) Stormschade OGT (5) Stormschade OGT (6) Stormschade OGT (7) Stormschade OGT (8) Stormschade OGT (9) Stormschade OGT (10)  Stormschade OGT (12) Stormschade OGT (13)

Cookievoorkeuren wijzigen