IMG_2582 (Kopie)

Alphen aan den Rijn, 25 juli 2015

Ook in Alphen aan den Rijn was er overlast van de zomerstorm deze avond. Omstreeks zeven uur vanavond werd de brandweer gealarmeerd voor een stormschade aan de Stuifzwam in die plaats.

Ter plaatse waren er twee bomen die schade hadden waarvan één volledig gekapt moest worden. Omdat de autoladder van brandweer post Alphen aan den Rijn niet beschikbaar was is de brandweer weer weg gegaan en is de politie gebleven tot half elf om het gebied rondom de bomen veilig te stellen. Toen de autoladder ter plaatse kwam was de klus snel gedaan. Samen met een hovenier hebben ze de twee bomen veilig gemaakt en konden daarna retour kazerne.

Foto’s: Jasper van Reenen

IMG_2595 (Kopie) IMG_2594 (Kopie) IMG_2591 (Kopie) IMG_2588 (Kopie) IMG_2586 (Kopie) IMG_2585 (Kopie) IMG_2583 (Kopie) IMG_2578 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen