Middelbrand Lisse (10)Lisse, 25 juli 2015

De brandweer werd op deze zeer drukke dag ook nog een keer voor iets anders als een stormoverlast. De melding betrof gebouwbrand op de Prins Bernhardstraat in Lisse.

Ter plaatse bleek de schuur volledig in brand te staan en de brandweer schaalde op naar middelbrand. De brandweer kon uitbreiding voorkomen en de brand uiteindelijk onder controle krijgen.

Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Foto’s: Robert van Voorst

Middelbrand Lisse (1) Middelbrand Lisse (2) Middelbrand Lisse (3) Middelbrand Lisse (4) Middelbrand Lisse (5) Middelbrand Lisse (6) Middelbrand Lisse (7) Middelbrand Lisse (8) Middelbrand Lisse (9)  Middelbrand Lisse (11) Middelbrand Lisse (12) Middelbrand Lisse (13) Middelbrand Lisse (14) Middelbrand Lisse (15) Middelbrand Lisse (16) Middelbrand Lisse (17) Middelbrand Lisse (18) Middelbrand Lisse (19) Middelbrand Lisse (20) Middelbrand Lisse (21) Middelbrand Lisse (22) Middelbrand Lisse (23) Middelbrand Lisse (24) Middelbrand Lisse (25) Middelbrand Lisse (26) Middelbrand Lisse (27)

Cookievoorkeuren wijzigen