Ongeval Leiden (11)

Leiden, 25 juli 2015

Vanmorgen om 10:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A44 Rechts bij 18,4 in Leiden.

Ter plaatse was een ongeval gebeurd op de brug van de A44 bij Leiden. Omdat in eerste instantie gemeld werd dat er iemand onder een betonblok zou liggen rukten de hulpdiensten massaal uit, waaronder ook het trauma team uit Rotterdam. Zij zijn geland in de nabije omgeving van het incident. Volgens Rijkswaterstaat raakte tijdens het hijsen een zogenoemde ligger los. De man wist opzij te springen, maar kon niet voorkomen dat hij gewond raakte aan zijn been. Hij bleek later zijn been te hebben gebroken. Aan de brug op de A44 wordt dit weekend gewerkt en de A44 is vanwege die werkzaamheden tussen Leiden en Leiden-Zuid in beide richtingen dicht. De werkzaamheden aan de brug zijn na het incident enige tijd stilgelegd voor onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Ongeval Leiden (1) Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5)  Ongeval Leiden (7) Ongeval Leiden (8) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10) Ongeval Leiden (11) Ongeval Leiden (12)

Cookievoorkeuren wijzigen