A20 MDT dicht door storm (1) [112hm]

Moordrecht, 25 juli 2015

De brandweer van de posten Moordrecht en Gouda werd op zaterdagmiddag opgeroepen om met spoed naar de A20 bij Moordrecht te gaan. Ook hier was tijdens de storm een boom omgewaaid en versperde de weg.

Na aankomst is men gelijk begonnen de boom in stukken te zagen. Al het afval werd in de berm naast de parallelweg gelegd. De hele weg werd tijdelijk afgesloten, maar na enige tijd kon er weer één rijstrook worden vrijgegeven waardoor het verkeer weer op gang kwam.

Foto’s: Rob de Jong

A20 MDT dicht door storm (2) A20 MDT dicht door storm (3) A20 MDT dicht door storm (4) A20 MDT dicht door storm (5) A20 MDT dicht door storm (6) A20 MDT dicht door storm (7) A20 MDT dicht door storm (8) A20 MDT dicht door storm (9) A20 MDT dicht door storm (10)

Cookievoorkeuren wijzigen