Inbraak LDN (3)

Hazerswoude-Rijndijk,  24 juli 2015

Vrijdagmiddag 24 juli heeft er omstreeks 16:30 uur een inbraak plaatsgevonden aan de Weegschaalstraat in Hazerswoude-Rijndijk.

De politie is met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gegaan waarna in de omgeving is gezocht naar de verdachte. De politie zoekt een getint manspersoon van ongeveer 16 jaar, draagt een spijkerjasje en is na de inbraak weggegaan op een damesfiets met een mandje. De politie heeft op de Weegschaalstraat enkele getuigen gesproken welke de verdachte hebben zien lopen naar de woning. Van hen is het een en ander genoteerd.

Ook heeft de politie in de directe omgeving van de Weegschaalstraat een buurtonderzoek gehouden. Er werd bij diverse bewoners aangebeld met de vraag of zij iets verdachts hebben gezien. Of de zoekactie en het buurtonderzoek wat heeft opgeleverd is nog onbekend

Foto’s : District 16 / K.Jongen- KJfotografie.com

Inbraak LDN (6) Inbraak LDN (5) Inbraak LDN (4)