Inbraak brandweerbus (2)Reeuwijk, 22 juli 2015

Respectloosheid ten top en het IQ van een afvalbak. Positiever kunnen wij ons niet uitdrukken over de man die deze middag een steen door de ruit van een brandweerbusje gooide om vervolgens de privé telefoon van een brandweerman te stelen.

De brandweerman had de brandweerbus geparkeerd aan de Notaris D’Aumerielaan in Reeuwijk om vervolgens de boot te water te laten en hier enkele testen mee uit te voeren. Toen hij op de Reeuwijkse Plassen zat, werd hij door de alarmcentrale opgeroepen met de mededeling dat de ruit van de brandweerbus was ingeslagen.

Al snel was hij terug bij de bus en daar bleek een nachtmerrie werkelijkheid, zijn telefoon was weg. De nachtmerrie was niet de telefoon zelf maar wel de foto’s die er op stonden van zijn kind die enkele dagen daarvoor geboren was. De foto’s van de bevalling zijn nu weg en zal hij nooit meer terug kunnen krijgen.. Tenzij.. Er getuigen zijn die bij het lezen van dit bericht zich willen melden bij de politie of brandweerpost Reeuwijk.

De politie was snel ter plaatse en er werd nog gezocht naar de verdachte die werd omschreven als een blanke man van een jaar of 30, kalend hoofd, korte broek en een wit T-shirt / blouse. De verdachte verplaatste zich na het in slaan van de ruit op een fiets over de Ree richting de Korsendijk.

Heeft u iets gezien of weet u iets wat van enig belang kan zijn? Dan is dit het moment om dat te melden, wellicht kan deze man de foto’s van zijn 3 dagen jonge dochter nog terug krijgen. Bel: 0900-8844.

Foto’s: Lars van der Toorn

Inbraak brandweerbus (1) Inbraak brandweerbus (2) Inbraak brandweerbus (3) Inbraak brandweerbus (4) Inbraak brandweerbus (5) Inbraak brandweerbus (6) Inbraak brandweerbus (7) Inbraak brandweerbus (8) Inbraak brandweerbus (9) Inbraak brandweerbus (10)

 

Cookievoorkeuren wijzigen