Traumahelikopterinzet (16)Leiderdorp, 20 juli 2015

De ambulancedienst werd maandagmiddag opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Olieslager in Leiderdorp. Ook een traumateam werd opgeroepen en deze waren met de Lifeliner snel ter plaatse.

Ter plaatse bleek een meisje van een trap te zijn gevallen waarna deze ten minste een hoofdwond op liep. De ambulancedienst heeft een persoon met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het traumateam kon daarop vrij snel terugkeren naar hun basis.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Traumahelikopterinzet (1) Traumahelikopterinzet (2) Traumahelikopterinzet (3) Traumahelikopterinzet (4) Traumahelikopterinzet (5) Traumahelikopterinzet (6) Traumahelikopterinzet (7) Traumahelikopterinzet (8) Traumahelikopterinzet (9) Traumahelikopterinzet (10) Traumahelikopterinzet (11) Traumahelikopterinzet (12) Traumahelikopterinzet (13) Traumahelikopterinzet (14)   Traumahelikopterinzet (17) Traumahelikopterinzet (18) Traumahelikopterinzet (19) Traumahelikopterinzet (20)

 

Cookievoorkeuren wijzigen