Man mishandeld Walvistraat Gouda (8)

Gouda, 20 juli 2015

Deze avond is er een man gewond geraakt nadat hij is mishandeld op de Walvisstraat in Gouda, de politie en ambulancedienst kwamen hiervoor ter plaatse.

Volgens een ooggetuige reed de man in zijn auto over de Walvisstraat richting de Reigerstraat waarna er een andere man kwam aangelopen, de personen zouden ruzie met elkaar hebben gehad waarna het slachtoffer achter op zijn hoofd is geslagen en de verdachte is gevlucht. Het slachtoffer had een flinke hoofdwond opgelopen en kon zich niets meer van het voorval herinneren.

Het slachtoffer is enige tijd in de ambulance gecontroleerd waarna hij is vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft een paar ooggetuige verklaringen genoteerd en heeft de auto van het slachtoffer van de weg afgehaald en geparkeerd.

Aan de hand van de ooggetuige verklaringen had de politie een identiteit van de dader waarna zij een zoektocht is gestart in de omgeving, of de verdachte ook is gevonden is nog onbekend.

Heeft u iets gezien of heeft u belangrijke informatie over deze mishandeling? Neem dan contact op met de politie met het telefoonnummer: 0900-8844

Foto’s: Franklin Coenen

Man mishandeld Walvistraat Gouda (1)  Man mishandeld Walvistraat Gouda (5)  Man mishandeld Walvistraat Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen