Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (1) (Kopie)

Gouda, 17 juli 2015

Deze middag is er een vrachtwagen weggezakt op de Achterwillenseweg in Gouda. Het bergingsbedrijf BCU kwam hiervoor ter plaatse.

De vrachtwagen was gevuld met een lading dakpannen en deze moesten afgeleverd worden bij een woning. De chauffeur wilde met zijn vrachtwagen de oprit van de woning inrijden maar kwam bij het maken van de bocht vast te zitten in de zachte grond naast de waterkant waarna zijn vrachtwagen begon weg te zakken. De chauffeur heeft snel zijn lading gelost om zo het gewicht van zijn combinatie te verminderen.

De berger kwam met een grote bergingswagen ter plaatse en heeft de vrachtwagen uit de modder getrokken. Toen de vrachtwagen weer recht op de weg stond kon de berger weer retour en kon de chauffeur van de vrachtwagen zijn lading dakpannen alsnog afleveren.

Foto’s: Franklin Coenen

Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (2) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (3) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (4) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (5) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (6) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (7) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (8) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (9) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (10) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (11) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (12) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (13) (Kopie) Vrachtwagen weggezakt Voorwillenseweg GDA (14) (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen