LDN 1 (3)

Leiden, 16 juli 2015

Donderdagavond  is de politie omstreeks 23:30 uur ter plaatse geweest aan de Wierickestraat in Leiden.

De politie is door middel van een tip gekomen in verband met een verdachte situatie van twee personen. Één persoon gedroeg zich vreemd tussen een aantal voertuigen, werd opgehaald door een auto en na vijf minuten weer op dezelfde plek afgezet. De andere man liep vanaf een naastgelegen eilandje een rondje en dook het eilandje weer op. De eerdere man volgde het de man het eilandje op en bleven daar.  Nadat de politie ter plaatse kwam zijn ze het eilandje op gegaan en hebben de mannen gezocht een aangetroffen. Mede dankzij een goed signalement van een getuige. De mannen bleken geen kwaad in de zin te hebben. De mannen zijn na vertrek van de politie het eilandje afgegaan en vertrokken. Of dit op verzoek van de politie was is niet bekend.

Foto’s : District 16 / K.Jongen- KJfotografie.com

Tekst : Hart van Leiden- HartvanLeiden.org

LDN 1 (1) LDN 1 (2)

Cookievoorkeuren wijzigen