Ongeval LDN (2)

Leiden, 16 juli 2015

Vanmiddag zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Hoge Rijndijk ter hoogte van het Shell Tankstation in Leiden.

Ter plaatse was een fietsster ten val gekomen en is hierbij gewond geraakt. Omstanders boden direct eerste hulp tot de komst van de hulpdiensten. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna zij direct de zorg over het slachtoffer hebben overgenomen. Het slachtoffer is uiteindelijk met een hoofdwond vervoerd. Door het incident op de Hoge Rijndijk ontstond er een grote verkeerschaos wat leidde tot een file. Hoe de fietsster ten val is gekomen is echter niet bekend.

Foto’s: District 16 / K.Jongen-KJfotografie.com

Ongeval LDN (6) Ongeval LDN (5) Ongeval LDN (4) Ongeval LDN (3) Ongeval LDN (1)

Cookievoorkeuren wijzigen