Noordwijk, 16 juli 2015

Donderdagmiddag is er een ernstig ongeval gebeurd op de van Berckelweg in Noordwijk. Verschillende hulpdiensten rukte met spoed uit.

Door onbekende redenen is een voertuig van de weg het fietspad opgeschoten. Deze heeft hierbij een paal geraakt. Enkele meters verder is deze auto weer de weg opgereden. Deze heeft hierbij nog een lantaarnpaal geraakt. De auto kwam tot stilstand tegen een ander voertuig. Politie, brandweer en ambulance zijn ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen. 1 persoon was dusdanig gewond dat deze met spoed is vervoerd. De andere is met gepaste spoed vervoerd.

De verkeersdienst van de politie doet onderzoek naar het ongeval. De lantaarnpalen zijn weggehaald. De weg is gedurende het ongeval afgesloten geweest.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen