Voertuig en woningbrand Gouda (7)Gouda, 15 juli 2015

De brandweer en politie werden vanavond even voor middernacht gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Jacob Roggeveenlaan in Gouda. Ter plaatse bleek de auto al behoorlijk in brand te staan.

Op het oog een ‘normale’ autobrand totdat de brandweer deze nagenoeg geblust had en de politie op zoek ging naar de eigenaar. Toen de politie bij de woning aankwam waar de auto stond ingeschreven ontdekte men dat de woning brandsporen bij de brievenbus had. Dit kon niet van de autobrand zijn dus lijkt het er op dat zowel de auto en de woning een (poging) brandstichting hebben ondervonden.

De politie neemt de zaak hoog op en heeft plaats delict gemaakt en de straat afgesloten. Er zal hier uitvoerig onderzoek gedaan worden naar de toedracht van de branden. Een geluk hierbij is dat de brand in de brievenbus van de woning vanzelf is uitgegaan. Het lijkt er op dat er een brandende vloeistof naar binnen is gegoten.

Een ieder die iets gezien of gehoord heeft of informatie denkt te hebben die in het belang kan zijn van het onderzoek wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Gouda op: 0900-8844.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Voertuig en woningbrand Gouda (1) Voertuig en woningbrand Gouda (2) Voertuig en woningbrand Gouda (3) Voertuig en woningbrand Gouda (4) Voertuig en woningbrand Gouda (5) Voertuig en woningbrand Gouda (6) Voertuig en woningbrand Gouda (8) Voertuig en woningbrand Gouda (9) Voertuig en woningbrand Gouda (10) Voertuig en woningbrand Gouda (11) Voertuig en woningbrand Gouda (12) Voertuig en woningbrand Gouda (13) Voertuig en woningbrand Gouda (14) Voertuig en woningbrand Gouda (15) Voertuig en woningbrand Gouda (16) Voertuig en woningbrand Gouda (17) Voertuig en woningbrand Gouda (18) Voertuig en woningbrand Gouda (19) Voertuig en woningbrand Gouda (20) Voertuig en woningbrand Gouda (21) Voertuig en woningbrand Gouda (22) Voertuig en woningbrand Gouda (23) Voertuig en woningbrand Gouda (24) Voertuig en woningbrand Gouda (25)

Cookievoorkeuren wijzigen