Noordwijk, 15 juli 2015

Woensdagavond is omstreeks 21.35 uur brand ontdekt in het bosgebied aan de Duinweg in Noordwijk.

3 brandweer eenheden hebben bij aankomst eerst moeten zoeken. Vervolgens werd de brand ontdekt bovenaan de berg. Een omstander heeft gepoogd de daders, welke rond de 25 jaar waren, te pakken maar deze ontkwamen. De brandweer heeft de brandende resten in de ‘hut’ gedoofd met zand. Hierna is in samenwerking met de politie en enkele omstanders de hut uit elkaar getrokken om een andere brandmelding te voorkomen.

Op de plek zijn 3 fietsen gevonden. De mogelijkheid bestaat dat dit de fietsen van de daders zijn. De politie heeft het framenummer nagetrokken om te kijken of de fiets gestolen zou zijn. Dit was niet het geval waarop de hulpdiensten retour konden.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen