Voertuigbrand Leiderdorp (9)Leiderdorp, 15 juli 2015

Op de parkeerplaats van het Alrijne Ziekenhuis locatie Leiderdorp heeft woensdagochtend een busje in de brand gestaan. Het busje werd door het vuur geheel verwoest. De brandweerposten van Leiderdorp en Leiden kwamen beiden ter plaatse om het vuur te bestrijden.

De eigenaar rook al een brandlucht in zijn auto en heeft deze nog verreden naar de lege invalidenplekken. Hierdoor is erger voorkomen. Het busje bleek van een brandweerman te zijn. De oorzaak ligt waarschijnlijk bij een technisch mankement.

Foto’s: Ingezonden
Tekst: District 16

Voertuigbrand Leiderdorp (1)Voertuigbrand Leiderdorp (2) Voertuigbrand Leiderdorp (3) Voertuigbrand Leiderdorp (4) Voertuigbrand Leiderdorp (5) Voertuigbrand Leiderdorp (6) Voertuigbrand Leiderdorp (7) Voertuigbrand Leiderdorp (8)

Cookievoorkeuren wijzigen