IMG_2547 (Kopie)

Nieuwkoop, 12 juli 2015

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Nieuwkoopseweg in Nieuwkoop. Ter plaatse bleek een Quad met daarop twee personen over de kop te zijn geslagen. Echter gebeurde dit niet op eerder genoemd adres maar op de Simon van Capelweg in Noorden.

Nadat het incident daar had plaats gevonden zijn beide personen weer opgestapt en verder gereden. De bestuurder is bij het tankstation aan de Nieuwveenseweg gestopt omdat hij zich toch niet helemaal lekker voelde en daar bleek het ineens slecht met hem te gaan waarop niet alleen politie en ambulance werden gealarmeerd maar ook de traumahelikopter.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen heeft de ambulancedienst beide personen op hun verwondingen gecontroleerd en uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter steeg wel op maar werd halverwege afgemeld.

De politie zal verder onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval maar zover bekend bleek het hier eenzijdig.

Foto’s: Jasper van Reenen

IMG_2553 (Kopie) IMG_2552 (Kopie) IMG_2551 (Kopie) IMG_2550 (Kopie) IMG_2549 (Kopie) IMG_2548 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen